11:51:05    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 03 augustus 2013 16:00 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 10:23 uur

Nieuwe naam voor Juniorkamer

Nieuwe naam voor Juniorkamer

Op de foto: Luc van Kasteren en Eric van Susante selecteerden met enkele andere leden van JCI Dommelland een drietal wijnen.

Juniorkamer Dommelland heeft op verzoek van de landelijk overkoepelende organisatie Junior Chambers International Nederland besloten haar naam te veranderen in JCI Dommelland. Om deze nieuwe naam te vieren, introduceert de Boxtelse netwerkorganisatie een eigen wijnassortiment. De opbrengst van deze wijnen gaat naar de stichting Leergeld Boxtel.

Na de zomervakantie heeft JCI Dommelland een aantal initiatieven in de steigers staan. Zo vindt op zaterdag 9 november het culinaire netwerkevenement plaats met als thema ’Lekker van Streek’. JCI Dommelland zoekt voorts nog sponsors die kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een onvergetelijke Sinterklaas willen bieden.

Een speciale commissie van JCI Dommelland heeft zich de laatste maanden verdiept in de wereld van de wijnen. Het resultaat is een eigen lijn van drie wijnen (rood, wit en prosecco). De Boxtelse dichter Fons van Asten zorgde voor een gedicht op het etiket.

De wijnen zijn geschikt voor zowel inwoners als ondernemers en kunnen besteld worden via info@jcidommelland.nl. De flessen rode en witte wijn kosten zeven euro per fles; de prosecco is negen euro per fles. Meer informatie: www.jcidommelland.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies Filipe Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel EmielTechniek Elan Bikes support Olieenzo buisman optiek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Alfa Huidtherapie