16:57:58    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 16 november 2013 13:39 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2013 17:21 uur

Nieuwe kamers in De Vlaswiek

Nieuwe kamers in De Vlaswiek

Op de foto: De verbouwing van De Vlaswiek in Liempde vindt vooral intern plaats. Het woonzorgcentrum krijgt een eigentijdsere uitstraling en gaat plaats bieden aan 32 psychogeriatrische cliënten. (Foto: Peter de Koning).

Woonzorgcentrum De Vlaswiek in Liempde wordt flink verbouwd en krijgt 32 verpleeghuisplaatsen voor psychogeriatrische cliënten. Ook wordt de inrichting aangepast. De verbouwing is medio december klaar.

Voorheen had het woonzorgcentrum vijftien verzorgings- en twaalf verpleegplaatsen. Nu op het terrein van de Witte School 25 zorgappartementen worden gerealiseerd, wordt het aanbod van De Vlaswiek hierop afgestemd zodat Liempde een compleet zorgaanbod krijgt.

De bewoners krijgen een eigen appartement met woon/slaapkamer; sanitaire voorzieningen worden met drie cliënten gedeeld. De 32 bedden worden verdeeld over twee afdelingen, die elk een eigen huiskamer krijgen waar wordt gekookt en gegeten. Tevens is er een centrale ruimte voor activiteiten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Filipe Geerts advies Huidtherapie Doornmalen electro