15:35:28    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 november 2011 16:48 uur, laatst gewijzigd op 09 november 2011 16:49 uur

Nieuwe editie DichtSlamRap

Nieuwe editie DichtSlamRap

De Boxtelse dichtwedstrijd DichtSlamRap wordt donderdag 26 januari gehouden in café Le Temps Perdu aan de Markt. Deelnemers kunnen zich nog tot 1 december inschrijven, op zondag 8 januari wordt - eveneens in Le Temps Perdu - een voorronde gehouden.

DichtSlamRap is inmiddels niet meer weg te denken van de Boxtelse cultuurkalender. Elk jaar opnieuw melden zich oude bekenden en nieuwe sterren tijdens een vermakelijke poëzieavond in Boxtel. Volgens organisator Marcel Linssen zal de winnaar van 2011, de Belg Philip Meersman, op 26 januari een gastoptreden verzorgen.

Op dit moment heeft Linssen al zeven dichters ingeschreven voor DichtSlamRap, maar meer deelnemers zijn welkom. Ze dienen in elk geval twee gedichten en een beknopt curriculum vitae in te sturen. Kunstenaars gaan aan de slag om werk te maken dat aansluit bij de gedichten die in een bundel worden opgenomen. Ontwerpster Tessa van Opzeeland heeft een nieuw beeldmerk gemaakt om DichtSlamRap onder de aandacht te brengen.

Aanmeldingen voor DichtSlamRap 2012 zijn welkom op e-mailadres marcel.linssen@planet.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro buisman optiek EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen TopSlank Toverboom Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Filipe Podium Boxtel