05:22:19    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 augustus 2014 11:15 uur, laatst gewijzigd op 22 augustus 2014 11:18 uur

Nieuwe 'dojo' in De Braken

Nieuwe \'dojo\' in De Braken

Op de foto: In de nieuwe trainingsruimte van de taekwon-doschool van Ad Dekker (links) wordt hard gewerkt. Peer van Sprang hangt lampen en bokszakken op. Per 1 september starten de trainingen in sportcomplex De Braken. (Foto: Annelieke van der Linden).

In complex De Braken kunnen mensen terecht voor allerlei sporten, zoals tennis, squash, basketbal en volleybal. Vanaf 1 september komt daar ook de verdedigingssport taekwon-do bij. Taekwon-doschool Dekker verhuist naar De Braken en opent daar zijn eigen ’dojo’, een benaming voor de trainingsruimte waar vecht- en verdedigingssporten worden beoefend.

Er kwam een oude squashzaal vrij in De Braken, die door Ad Dekker, eigenaar van de gelijknamige taekwon-doschool, is uitgebreid naar 250 vierkante meter. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet. Vanaf 1 september vinden de trainingen plaats in de dojo. De officiële opening van de ruimte vindt plaats in januari 2015. In dat jaar viert de taekwon-doschool haar 25-jarig bestaan.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 21 augustus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Filipe Remax-optimus Geerts advies Meubelmakerijdenberg buisman optiek TopSlank Olieenzo Toverboom Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Beleef Boxtel Elan Bikes support