13:32:03    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 03 juni 2014 14:49 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2014 14:56 uur

Nieuwe bestuurder SintLucas

Nieuwe bestuurder SintLucas

Op de foto: Igor van Hooff is de nieuwe bestuursvoorzitter van SintLucas. Hij treedt in het nieuwe schooljaar aan. (Foto: Design Academy Eindhoven).

Igor van Hooff volgt Walther Tibosch op als bestuursvoorzitter van mbo-school SintLucas, met vestigingen in Boxtel en Eindhoven. Van Hooff was de afgelopen drie jaren actief in het bestuur van de Design Academy in Eindhoven.

Tibosch is deze week aan de slag gegaan bij Novadic-Kentron, het Brabantse instituut voor verslavingszorg. Daags na zijn aantreden daar maakte de raad van toezicht van SintLucas bekend dat Igor van Hooff in het nieuwe schooljaar de functie van Tibosch overneemt.

Van Hooff heeft een achtergrond in bestuurs- en organisatiewetenschappen. De afgelopen drie jaar heeft hij zijn sporen als bestuurder verdiend als lid van het college van bestuur van de Design Academy Eindhoven. Hij is bekend met de creatieve industrie vanuit zijn nevenfuncties als lid van de raad van toezicht bij Capital D en Parktheater Eindhoven. In het verleden werkte hij vijftien jaar voor uitzendorganisatie Randstad.

De raad van toezicht van SintLucas zegt er vertrouwen te hebben dat Van Hooff de komende jaren samen met Ruud Rabelink, lid college van bestuur, leiding kan geven aan de realisatie van de ambities van SintLucas.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies buisman optiek Elan Bikes support Remax-optimus TopSlank Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel EmielTechniek Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Beleef Boxtel