02:50:13    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 19 februari 2014 10:00 uur

Nieuw raadsvoorstel De Kleine Aarde

Nieuw raadsvoorstel De Kleine Aarde

Het college van B. en W. heeft het raadsvoorstel voor de invulling van het terrein van De Kleine Aarde aangepast. Hiermee zijn de financiële risico's voor de gemeente Boxtel verminderd. Ook kenniscentrum Triple E is positief over de aanpassingen.

Vorige week zorgde de plannen van Triple E voor een verhitte discussie in de Boxtelse raadzaal. De raadscommissie Ruimtelijke Zaken maakte zich zorgen over de financiering en de vestiging van basisschool De Hobbendonken op hetzelfde terrein. Initiatiefnemer Tom Bade van Triple E verliet boos de raadzaal.

Volgens wethouder Peter van de Wiel is er overleg geweest met Bade en is besloten het raadsvoorstel aan te passen. In de huurovereenkomst is toegevoegd dat de gemeente het contract kan ontbinden als Triple E niet aan de financiële afspraken voldoet. De gemeenteraad buigt zich dinsdag 25 februari over de plannen van Triple E.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 20 februari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel TopSlank Beleef Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek