11:10:16    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 13 juni 2013 15:28 uur, laatst gewijzigd op 13 juni 2013 15:29 uur

Nieuw plan voor behoud De Rots

Nieuw plan voor behoud De Rots

Op de foto: $ Ondernemer Yvonne Snijders, de huidige voorzitter van Stichting Gemeenschapshuis De Rots, heeft een businessplan geschreven waarin ze de toekomst van de wijkvoorziening schetst. Snijders wil De Rots overnemen en gaan exploiteren. (Foto: Albert Stolwijk)

Voorzitter Yvonne Snijders van Stichting Gemeenschapshuis De Rots wil als zelfstandig ondernemer De Rots gaan exploiteren. Snijders wil haar winkel Anyfma aan de Stationsstraat gaan combineren met de activiteiten in het gemeenschapshuis aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel.

Deze week overhandigde de ondernemer haar businessplan aan wethouder Tossy de Man. Snijders stelt in dit plan dat Stichting Gemeenschapshuis De Rots het gebouw voor een symbolisch bedrag van één euro zou moeten verkopen. Ook zou de bestaande hypotheek overgedragen moeten worden. De vaste lasten worden door Snijders betaald.

Met de nieuwe constructie blijven de activiteiten in De Rots doorgaan. Ook wil Snijders evenementen organiseren zoals filmvoorstellingen, liedjesmiddagen en tweedehands markten. Tevens zou het gemeenschapshuis in de plannen van Snijders plaats bieden aan cursussen en workshops en is er ruimte voor yoga, musical, dans en meditatie.

Lees meer over de plannen in Brabants Centrum van donderdag 13 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek Olieenzo Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Alfa TopSlank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Filipe Doornmalen electro Geld en Makelaardij Huidtherapie Toverboom