12:54:43    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 16 mei 2013 10:46 uur, laatst gewijzigd op 17 mei 2013 16:45 uur

Nieuw logo voor De Beemden

Nieuw logo voor De Beemden

Op de foto: Leerling Kevin en directeur Kees van den Boom van basisschool De Beemden onthulden donderdag het nieuwe logo. (Foto: Annelieke van der Linden).

De jaarlijkse schoolfeestdag bij basisschool De Beemden kende donderdagochtend een extra feestelijk tintje. Directeur Kees van den Boom onthulde samen met leerling Kevin het nieuwe logo van de Boxtelse basisschool.

Ouders van leerlingen kregen de mogelijkheid mee te denken over dit nieuwe logo en de directie koos uiteindelijk voor het ontwerp van VisionArt. Bij dit bureau in ’s-Hertogenbosch werkt een ouder van één van de leerlingen. ,,Het ontwerp beeldt een kind uit dat onder een veilig dak zit en bescherming krijgt, want samen sta je sterk”, aldus Van den Boom. ,,Twee punten komen hierin naar voren: goed onderwijs en een veilige omgeving. Dat willen wij uitdragen bij De Beemden.” Samen met het nieuwe logo werden ook een nieuw schoolplan voor de komende vier jaar en de vernieuwde website gepresenteerd.

Verschillende kinderen kwamen donderdag verkleed naar de Boxtelse basisschool aan het Apollopad. Zo liepen er cowboys, Spaanse danseressen en zigeuners rond. De leerlingen maakten een reis door de wereld. Iedere klas beeldde een land uit, zoals Japan, Hawaï en Zweden. In de klassen konden de leerlingen allerlei knutselactiviteiten en spelletjes doen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Huidtherapie TopSlank Filipe Beleef Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek Olieenzo EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen