07:51:46    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 augustus 2013 14:55 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2013 18:00 uur

Nieuw asfalt in Breukelsestraat

Nieuw asfalt in Breukelsestraat

Op de foto: De Breukelsestraat tussen Baroniestraat en kruising Tongersestraat/Van Hornstraat is al voorzien van nieuw asfalt. (Foto: Marc Cleutjens).

De werkzaamheden aan de Breukelsestraat in Boxtel vorderen gestaag. Een deel van de straat is al opnieuw geasfalteerd.

Maandag 26 augustus start aannemingsbedrijf Jan van den Boomen uit Liempde met de reconstructie van de Breukelsestraat tussen Baroniestraat en Pastoor Erasstraat. Trottoirs, parkeervakken en rijbaan worden voorzien van nieuwe bestrating.

De riolering wordt vervangen door een gescheiden rioolstelsel, waarbij het hemelwater afkomstig van de straatriolering en de dakafvoeren aan voorzijde van de woningen apart wordt ingezameld. Ook huisaansluitingen van de riolering worden vervangen.

Na afronding van de bestratingswerkzaamheden wordt in de Baroniestraat (gedeelte Breukelsestraat - Brugstraat) en de Spoorstraat eenrichtingverkeer ingesteld. In het najaar worden enkele bomen geplant met rondom een blokhaag.

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden sluiten we het bovengenoemde weggedeelte van de Breukelsestraat af voor autoverkeer. Het doorgaande autoverkeer van en naar het station en centrum wordt omgeleid via de Baroniestraat en de Pastoor Erasstraat.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Geld en Makelaardij TopSlank Remax-optimus EmielTechniek Elan Bikes support Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Filipe Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Beleef Boxtel Olieenzo Toverboom Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen