03:56:14    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 25 juni 2014 13:18 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2014 13:59 uur

Netwerkborrel voor ondernemers

Netwerkborrel voor ondernemers

Op de foto: Autobelevingsmuseum Classic Park is donderdag 3 juli het decor van de ZON-ondernemersborrel. (Foto: Marc Cleutjens).

Een groot aantal Boxtelse en Liempdse ondernemers neemt donderdag 3 juli deel aan de ZON-zomerborrel die wordt georganiseerd door Tom Schellekens. De eigenaar van ATS Verhuur, die eerder al een netwerkbijeenkomst hield voor jonge ondernemers, werkt nauw samen met enkele leden van Verenigde Ondernemers Contacten (VOC) uit Boxtel.

Het programma is klaar, de locatie geboekt. ,,We zijn heel blij dat we terecht kunnen bij automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat”, vertelt Schellekens. ,,Classic Park wil graag meewerken en stelt de ruimte beschikbaar voor de deelnemers aan de netwerkbijeenkomst.”

De zomerborrel begint om 19.30 uur met een inloop, het programma met gastspreker start om 20.00 uur. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle ondernemers uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel, waaronder leden van diverse lokale ondernemersverenigingen zoals WeB, OCB, VOC en OVL. Ook Schellekens’ club JOB (Jonge Ondernemers Boxtel) is present.

Aanmelden kan via Facebook of e-mail: zonborrel@gmail.com. De entree is gratis, deelnemers ontvangen twee consumptiebonnen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geerts advies Alfa Beleef Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Huidtherapie Doornmalen electro Podium Boxtel buisman optiek