12:05:45    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 juni 2013 18:41 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2013 18:42 uur

Natuurwerkgroep in boekvorm

Natuurwerkgroep in boekvorm

Op de foto: Wethouder Peter van de Wiel ontvangt het eerste exemplaar van voorzitter Ad de Kort van de Natuurwerkgroep Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).

De Natuurwerkgroep Liempde vierde zaterdag het zilveren jubileum. In café Het Groene Woud werd een boek gepresenteerd met daarin de vijfentwintigjarige geschiedenis van de natuurwerkgroep.

Ger van den Oetelaar, Jaap van der Woude, Jan van Dingenen en voorzitter Ad de Kort van de natuurwerkgroep maakten samen een boek waarin alle projecten staan opgetekend. Ook werden interviews gehouden met leden en zijn in het boek allerlei feitjes en wetenswaardigheden te vinden.

De Kort overhandigde zaterdag het eerste exemplaar aan wethouder Peter van de Wiel. De Boxtelse wethouder benadrukte het belang van de natuurwerkgroep. ,,Dankzij deze vrijwilligers zijn al vele projecten uitgevoerd", stelde Van de Wiel. Mede-auteur Ger van den Oetelaar vatte de kern van het boek kort samen: ,,Samenwerking, kennisoverdracht en natuur realiseren. Dat zijn de speerpunten van de vereniging én van het boek."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Remax-optimus Toverboom Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel EmielTechniek TopSlank Geerts advies Elan Bikes support buisman optiek Huidtherapie Alfa