21:15:12    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 september 2014 10:25 uur, laatst gewijzigd op 09 september 2014 10:28 uur

Natuurfietstocht door De Geelders

Natuurfietstocht door De Geelders

Op de foto: Café Het Groene Woud aan de Kasterensestraat in Liempde is zondag het vertrekpunt voor een fietstocht van de Natuurwerkgroep Liempde.

De leden van de Natuurwerkgroep Liempde nemen zondag 14 september deel aan een fietstocht die wordt georganiseerd door Karel Voets. Hij is dit jaar aan de beurt om een tocht uit te zetten en neemt de deelnemers mee naar De Geelders.

De fietstocht heeft een lengte van ongeveer twintig kilometer en start om 09.00 uur bij café Het Groene Woud aan de Kasterensestraat in Liempde. Onderweg wordt een bezoek gebracht aan particulieren die een bijdrage leveren aan de versterking van de natuur of de cultuurhistorie in Het Groene Woud. Onder meer staat een bezoek aan een oude boerderij op het programma waar behoud centraal staat.

Meedoen aan de fietstocht is gratis, ook voor niet-leden. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@natuurwerkgroepliempde.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek TopSlank Doornmalen electro Elan Bikes support Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Alfa Beleef Boxtel Filipe EmielTechniek