12:40:30    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 18 april 2014 11:22 uur

Nationale Sportweek bij MEP

Nationale Sportweek bij MEP

Op de foto: Het publiek in sportpark Molenwijk stond vrijdagochtend rijendik om de hockeyers van MEP en de Angelaschool aan te moedigen. (Foto: Marc Cleutjens).

Op de velden van MEP in Boxtel is op Goede Vrijdag de Nationale Sportweek afgesloten met een schoolhockeytoernooi. Drie teams van de Angelaschool namen het op tegen een selectie van het eerste mannen- en vrouwenteam van MEP.

Tijdens de Nationale Sportweek hebben meerdere scholen in Boxtel allerlei activiteiten georganiseerd om het belang van sport en gezonde voeding te onderstrepen. De afsluiting vond plaats in sportpark Molenwijk, dat gastvrij was opengesteld door MEP.

Meer dan vijfhonderd basisscholieren gingen vrijdagochtend naar de kunstgrasvelden van MEP voor drie spannende wedstrijden, waarin schoolteams het opnamen tegen een sterke selectie van MEP. Het schoolteam werd aangevuld met directeur Jos Korsten van de Angelaschool en leerkracht Daan Slaats, beide actieve hockeyers.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Remax-optimus Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Alfa Café zaal Kloosterzicht Filipe Elan Bikes support Podium Boxtel buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Toverboom TopSlank