19:27:54    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 03 april 2014 14:49 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2014 14:50 uur

Nailhead live in De Adelaar

Nailhead live in De Adelaar

Op de foto: Nailhead bestaat uit Henny van den Boom, Leon Stofmeel en Nick Dunlop. De band is onlangs uitgebreid met Marco Bressers, die niet op de foto staat.

De bekende Boxtelse rockband Nailhead treedt zaterdag 5 april op in zaal De Adelaar aan de Baroniestraat. In het voorprogramma kan het publiek kennismaken met singer-songwriter Kevin Bachus uit Eindhoven.

Nailhead is een band die eerder optrad tijdens festivals als Boer zoekt Band in Boxtel en Limuscene in Liempde. De groep bestaat uit zanger en gitarist Henny van den Boom, gitarist Marco Bressers, bassist Nick Dunlop en drummer Leon Stofmeel.

De band ontstond na een avondje jammen en heeft een aardig repertoire opgebouwd dat bestaat uit stevige rocknummers van The Smithereens en Foo Fighters, afgewisseld met nummers van Johnny cash, Neil Young, REM en U2.

Zaal De Adelaar gaat zaterdag 5 april om 20.30 uur open, het voorprogramma begint omstreeks 21.00 uur. Toegangskaarten kosten 3,50 euro en zijn aan de zaal verkrijgbaar.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Remax-optimus buisman optiek Beleef Boxtel Elan Bikes support Huidtherapie Geerts advies EmielTechniek Doornmalen electro Toverboom Meubelmakerijdenberg