12:19:23    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 juni 2013 16:19 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2013 16:21 uur

NK geweerschieten in Esch

NK geweerschieten in Esch

Op de foto: Het viertal Jacques van Bragt, Silvia Verhoeven (staand), Adrie Verhoeven en Jeroen van de Ven (links- en rechtsonder) werd vorig jaar Nederlands kampioen geweerschieten in Udenhout. Dit is de reden dat het gilde-evenement dit jaar in Esch wordt georgan

Het viertal Jeroen van de Ven, Silvia Verhoeven, Jack van Bragt en Adrie Verhoeven van het Sint-Willebrordusgilde uit Esch werden vorig jaar Nederlands kampioen. Hierbij hoort de verplichting om het NK voor het volgende jaar te organiseren. Zaterdag 22 en zondag 23 juni wordt het evenement gehouden op het gildeterrein aan de Haarenseweg in Esch.

Zaterdag gaat om 14.00 uur het jeugdtoernooi van start. De organisatie verwacht hier ongeveer dertig deelnemers. De volwassenen komen zondag in actie. Deze dag worden bij goede weersomstandigheden ruim driehonderd deelnemers verwacht.

Om 11.00 uur gaat het toernooi van start en die dag wordt geschoten in de categorieën viertallen, het individuele Nederlands kampioenschap, personeel schieten, beste gildekoning van Nederland en korpsschieten. Burgemeester Frans Ronnes van de gemeente Haaren komt omstreeks 18.30 uur langs om de eerste prijzen uit te reiken onder begeleiding van muziekvereniging Sint-Willibrordus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Toverboom buisman optiek TopSlank Remax-optimus Podium Boxtel Alfa Elan Bikes support