12:37:12    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 21 januari 2013 16:57 uur, laatst gewijzigd op 21 januari 2013 17:02 uur

Muzikale kriebels in Eendengat

Muzikale kriebels in Eendengat

Op de foto: CV De Natneuzen vertolkte afgelopen weekeinde met De Aggemarvanhuisaf Band het Eendengats carnavalslied tijdens de zittingsavonden. Het lied is komende zondag opnieuw te beluisteren tijdens het Karnavals Kriebels Konsert. (Foto: Albert Stolwijk).

De Aggemarvanhuisaf Band tekent zondag 27 januari vanaf 13.30 uur voor het Karnavals Kriebels Konsert van Eendengat. Het gratis toegankelijke muziekfeest in grand café Rembrandt staat al jaren bekend als dé Boxtelse carnavalsopwèrmer. Het plaatselijke orkest Duivenvereniging Doffer & Blik maakt er haar debuut.

Ook Veni Vidi Vici uit Oeteldonk betreedt het podium in grand café Rembrandt. Prins Paul d'n Urste van Eendengat brengt met zijn raad van elf een bezoek en bovendien komen de vijf inzendingen voorbij die De Aggemarvanhuisaf Band begeleidde tijdens het Kwekdeuntjesfist. Oók het Boxtelse carnavalslied van dit jaar 'Als Waggelaar ben ik gebore' van CV De Natneuzen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Olieenzo Toverboom Meubelmakerijdenberg Geerts advies Doornmalen electro Alfa Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie buisman optiek Geld en Makelaardij EmielTechniek Elan Bikes support Remax-optimus TopSlank