16:33:25    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 06 november 2012 09:02 uur, laatst gewijzigd op 06 november 2012 09:06 uur

Musical over Stapelen in Oirschot

Musical over Stapelen in Oirschot

Op de foto: Met 55 spelers is de ruimte in gemeenschapshuis De Rots overvol tijdens de repetities van de familiemusical ’Het geheim van kasteel Stapelen’. (Foto: Gerard Schalkx).

In theater De Enck te Oirschot is vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november de voorstelling ’Het geheim van kasteel Stapelen’ te zien. Het stuk wordt gespeeld door leden van musicalschool F-Act en is gebaseerd op de historie van het Boxtelse kasteel.

De familiemusical speelt zich af rond 1914 en vertelt het verhaal over de aannemers Jos uit Liempde en Sjaak uit Boxtel die de toren van kasteel Stapelen moeten verplaatsen. Er verschijnt een vreemdeling die toverkracht bezit en daarmee de toren verplaatst. Als hij zijn beloning niet krijgt, ontvoert hij de Boxtelse kinderen. Onderweg komt het gezelschap allerlei vreemde figuren tegen. De musical krijgt een eigentijds tintje doordat muziek van Abba, Queen en Tina Turner is gebruikt.

Kaarten voor ’Het geheim van kasteel Stapelen’ kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.musicalfact.com.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Toverboom buisman optiek Filipe Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek