17:36:39    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 08 januari 2015 15:31 uur, laatst gewijzigd op 13 januari 2015 16:50 uur

Musical Hoes succesvol

Musical Hoes succesvol

Geert Hoes heeft succes met de musical Sneeuwwitje. Zondag werd de 50.000e bezoeker verwelkomd tijdens een voorstelling in het Stadstheater in Zoetermeer. De productie van Van Hoorne Entertainment toert pas drie maanden door het land en blijkt erg aan te slaan bij het publiek. Geert Hoes heeft een van de hoofdrollen. De Boxtelse acteur speelt de jager. Maud Mulder is Sneeuwwitje.

,,Het is bizar hoe snel dit gaat", vindt Hoes. ,,We zouden oorspronkelijk negentig voorstellingen doen. Nu zitten we al op 172." De acteur heeft wel een idee waarom Sneeuwwitje het publiek zo aanspreekt, ondanks dat het sprookje zo bekend is. ,,Wij wijken iets af van het standaard verhaal en er zit veel klucht in, er zijn veel lachmomenten. Zo is het dwergenkoppel erg grappig en ook het koningspaar brengt mensen regelmatig aan het lachen."

INTERACTIE

De musical Sneeuwwitje is nog tot en met juni te zien in de Nederlandse theaters. Tijdens de show is er veel interactie met het publiek en na de show kan het publiek kennismaken en napraten met de karakters uit de show.

Auteur: Peter de Bekker

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Filipe Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Podium Boxtel TopSlank Toverboom Remax-optimus