22:56:02    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 maart 2013 16:35 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2013 16:38 uur

MusicBox in Tijberzaal Boxtel

MusicBox in Tijberzaal Boxtel

Bijna 130 leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Angelaschool krijgen sinds januari wekelijks muziekles door docenten van MiK Kunsteducatie. Op trompet, dwars- en blokfluit, klarinet, slagwerk en keyboard verzorgen ze zondag 17 maart hun eerste optreden in de Tijberzaal. Samen met het opleidingsorkest van de Gildenbondsharmonie.

Na twee maanden oefenen is het tijd om te laten horen wat ze al kunnen, meldt Joost de Bont die namens MiK het project MusicBoxtel coördineert. ,,Er worden diverse liedjes ten gehore gebracht zowel afzonderlijk als gezamenlijk met het jeugdorkest van de harmonie. Daarnaast laten de diverse instrumentgroepen nog even apart van zich laten horen. Kortom een super spannende ochtend voor de kinderen want voor de meesten is dit hun eerste concertoptreden.”

De muzikale vuurdoop van de kinderen die meedoen aan MusicBoxtel begint zondag 17 maart om 11.30 uur. De Tijberzaal in het Baanderherencollege aan de Baanderherenweg is gratis toegankelijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Remax-optimus EmielTechniek Geld en Makelaardij buisman optiek Alfa Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg Toverboom Elan Bikes support