23:11:50    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 23 augustus 2014 15:00 uur, laatst gewijzigd op 23 augustus 2014 15:00 uur

Motorrijder vlucht en verwondt vrouw

Motorrijder vlucht en verwondt vrouw

De politie heeft vrijdagmiddag kort na twee uur een 28-jarige motorrijder uit Boxtel aangehouden die kort daarvoor in de Rechterstraat een vrouw had aangereden. Dat deed hij toen hij er bij een controle vandoor wilde gaan.

De man werd door een opsporingsambtenaar van de gemeente Boxtel staande gehouden omdat hij in een straat reed waar dat niet was toegestaan. ,,Hij was het daar kennelijk niet mee eens en maakte een hoop stampij”, aldus een woordvoerder van de politie. ,,Na een korte discussie ging hij er vandoor. In zijn vlucht reed hij echter tegen de benen van een voorbijgangster aan waardoor hij ten val kwam.”

De man wilde er volgens de politie opnieuw vandoor gaan, maar de ambtenaar wist hem uiteindelijk samen met enkele hulpvaardige passanten vast te houden. Hij kon vervolgens door gealarmeerde politiemensen worden aangehouden. De Boxtelaar werd overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat hij nog voor zo'n 770 euro aan boetes open had staan. Verder was zijn motor niet verzekerd en was hij niet in het bezit van een rijbewijs.

De motorrijder is ingesloten voor verhoor. De aangereden vrouw werd ter plekke door ambulancepersoneel aan haar verwondingen behandeld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Geld en Makelaardij Beleef Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Podium Boxtel buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Alfa Olieenzo Huidtherapie Filipe Geerts advies TopSlank