07:02:01    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 oktober 2011 14:00 uur, laatst gewijzigd op 27 oktober 2011 23:37 uur

Mooie voortuinen in Selissenwal

Mooie voortuinen in Selissenwal

Op de foto: Hovenier Maarten van de Sande bedient de grijparm waarmee een voortuin aan de Frederik Jan Ottostraat wordt leeggehaald.

Woonstichting Sint-Joseph heeft woensdag in de wijk Selissenwal het startsein gegeven voor de aanleg van vijf nieuwe voortuinen. In samenwerking met de Werkgroep Lokale Agenda 21 en de gemeente Boxtel wordt zo meer biodiversiteit gecreëerd. De Bewonerscommissie Adrianastraat ondersteunt het project en ziet vooral de versterking van de leefbaarheid als pluspunt.

Onder leiding van wijkbeheerder Frans de Voigt van Sint-Joseph zijn vijf voortuinen gistermiddag leeggehaald. Hovenier Maarten van de Sande deed in opdracht van de gemeente het zware werk, de leden van de wijkonderhoudsploeg WOP verrichtten hand- en spandiensten. De voortuinen, die zijn gelegen aan de Frederik Jan Ottostraat, Poolsestraat, Maria Theresiastraat en Hof ter Aa, worden komende maandag door dezelfde medewerkers beplant.

Lees meer in Brabants Centrum van 27 oktober.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Filipe Toverboom Doornmalen electro Alfa Olieenzo Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support