11:45:00    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 mei 2014 19:07 uur, laatst gewijzigd op 15 mei 2014 19:10 uur

Mooie mini's naar Classic Park

Mooie mini\'s naar Classic Park

Automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel staat zondag 18 mei in het teken van Generation Mini. Het evenement dat in samenwerking met 402 Automotive wordt georganiseerd, is gericht op bezitters van een klassieke of moderne Mini. Eigenaar Anton van Dijke rekent op de komst van veel Mini’s in alle uitvoeringen.

Tijdens Generation Mini is het museum van Classic Park geopend van 10.00 tot 18.00 uur, het evenement gaat om 11.00 uur van start. Op de showterreinen buiten kunnen bezitters van Mini’s hun thema-auto gratis parkeren.

Voor bezoekers die zonder thema-auto komen is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Entreekaarten bieden zondag niet alleen toegang tot het automuseum, maar ook tot alle extra activiteiten die in en om Classic Park worden georganiseerd.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 15 mei. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Olieenzo Meubelmakerijdenberg buisman optiek Doornmalen electro Toverboom Remax-optimus Filipe Elan Bikes support TopSlank Geerts advies Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen