09:57:51    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 april 2012 16:03 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2012 17:11 uur

'Mondriaan', een bijzondere tas

\'Mondriaan\', een bijzondere tas

Op de foto: De tas van winnares Lotte Konings (links) wordt onderdeel van de wintercollectie van LaLiek, het tassenmerk van Lieke Gulikers (rechts). (Foto: Albert Stolwijk).

Lotte Konings (19) uit Breda won dinsdag de ontwerpwedstrijd die het tassenmerk LaLiek in samenwerking met SintLucas uitschreef onder eerste- en tweedejaars studenten van de opleiding ’Creatief vakman’. De tas die de naam Mondriaan draagt, wordt opgenomen in de herfst- en wintercollectie van LaLiek.

Zestien studenten ontwierpen een tas. Ze deden vooronderzoek naar de trends voor komende winter en probeerden Gulikers te overtuigen door in anderhalve minuut een verkoopgesprek te houden over de tas. Koning ontwierp een zwarte tas van leer met suède. Gulikers vond het exemplaar ’perfect voor de ambitieuze en stijlvolle vrouw’. ,,Dit ontwerp is zwart, maar het model is met alle soorten kleuren en printen te combineren”, aldus de eigenaresse van LaLiek.

De ontwerpen van alle deelnemers zijn tot en met 27 april bij SintLucas te bezichtigen.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Huidtherapie Podium Boxtel Remax-optimus TopSlank Alfa Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Filipe Toverboom EmielTechniek buisman optiek Doornmalen electro Beleef Boxtel