04:14:57    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 20 juli 2013 18:20 uur, laatst gewijzigd op 20 juli 2013 18:23 uur

'Moedig ons aan in laatste rit'

\'Moedig ons aan in laatste rit\'

Liempdenaar Koen de Kort lijkt zijn derde Tour de France volledig te voltooien. Hij kwam zaterdag binnen de tijdslimiet binnen en lijkt klaar voor de etappe van zondag. Argos-Shimano lijkt gebrand op een vierde sprintzege.

De Kort eindigde zaterdag in de relatief korte etappe van Annecy naar Semnoz (125 kilometer) op de 75e plaats op 18.26 minuten van winnaar Nairo Quintana. De ploeg Argos-Shimano lijkt alles op alles te zetten voor een vierde etappe-overwinning in de Tour.

,,Moedig ons aan op zondag, we zullen het nodig hebben", laat hij via Twitter weten. Chris Froome rijdt zondag in de gele trui. Hij lijkt de definitieve winnaar van de drie weken durende etappekoers. Nederlander Bauke Mollema lijkt zijn zesde plaats te behouden. Laurens ten Dam zal als tweede Nederlander op de dertiende plek eindigen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek buisman optiek Doornmalen electro Geerts advies TopSlank Elan Bikes support Geld en Makelaardij Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Alfa Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Olieenzo