03:44:33    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 14 maart 2013 10:14 uur, laatst gewijzigd op 14 maart 2013 10:16 uur

Modellen showen voorjaarsmode

Modellen showen voorjaarsmode

Op de foto: In de Croonpassage toonden modellen in 2012 de nieuwste mode. Ook dit jaar zal hier een catwalk geplaatst worden. (Foto: Peter de Koning).

In het centrum van Boxtel wordt zondag 17 maart de jaarlijkse modezondag gehouden. Op drie catwalks laten modellen de nieuwste voorjaarsmode van tien winkels zien.

In de Stationsstraat, Croonpassage en op de Markt worden drie podia geplaatst waarop de modeshows te zien zijn. Ook verzorgt Tiga Health & Beauty een optreden en er is een zumba-demonstratie. In een leegstaande winkelunit in de Croonpassage worden kinderactiviteiten gehouden.

Tijdens de modezondag wordt ook het startsein gegeven voor de consumentenactie ’Winkel op de fiets’. Op de Markt zal wethouder Wim van der Zanden om 13.00 uur de actie officieel lanceren door een fietsenparcours te openen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Huidtherapie Filipe Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Toverboom