13:36:33    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 27 juni 2014 11:40 uur

Modderdag op De Vorsenpoel

Modderdag op De Vorsenpoel

De kleuters van basisschool De Vorsenpoel keken vrijdagochtend verbaasd naar hun juffen. ,,Mogen we écht met de modder gaan spelen”, vroeg één van de leerlingen. En dat mocht inderdaad. In het kader van Nationale Modderdag hadden de leerkrachten allerlei spelletjes op het schoolplein georganiseerd.

Vol enthousiasme stortten ruim honderd kleuters zich vrijdagochtend op de spelletjes. Ze konden onder meer over een stormbaan met modder glijden, zandkastelen bouwen, van de glijbaan door de modder en schminken met zand. ,,We hebben de afgelopen weken het thema ’water’ behandeld in de kleuterklassen”, aldus leerkracht Janneke. ,,Zo gaven we uitleg over drijven en zinken en lieten we zien welke reacties er ontstonden als je olie of bruistabletten bij water doet. De Nationale Modderdag sloot perfect aan op het thema. De leerlingen leren alle zintuigen te gebruiken en mogen lekker spelen.”

Kijk voor meer foto’s van de modderdag op de Vorsenpoel op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Geerts advies Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Doornmalen electro EmielTechniek Alfa Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Filipe