23:14:21    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 26 december 2012 20:45 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2012 17:36 uur

Mishandeling op kerstavond

Mishandeling op kerstavond

UPDATE 2 - Een Boxtelaar (34) en zijn tien jaar jongere vriendin zijn even voor middernacht op kerstavond door een groep jongeren mishandeld op de hoek Rechterstraat-Fellenoord. Inmiddels zijn zeven verdachten van 18 en 19 jaar oud aangehouden; allen zitten vast voor verhoor.

Het mishandelde koppel reed op de fiets en de vrouw werd klemgereden door een groepje jongeren, ook op de fiets. De vrouw maakte opmerkingen, die ze moest bekopen met een klap in haar gezicht. Ze kreeg opnieuw klappen toen ze probeerde haar vriend te ontzetten die door de groep werd geschopt.

Voordat de jongeren zich uit de voeten maakten, vernielden ze de fietsen van het paar. Met kneuzingen aan haar polsen, kaak, oogkas en borstbeen moest de vrouw zich laten behandelen in het ziekenhuis. Ze heeft aangifte gedaan mishandeling en vernieling van haar fiets en bril.

Mede aan de hand van ooggetuigen en verder onderzoek konden woensdag, Tweede Kerstdag, vijf verdachten woensdag worden aangehouden. Donderdagmiddag meldden zich op het politiebureau nóg twee verdachten uit eigen beweging.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen TopSlank Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Remax-optimus Geerts advies EmielTechniek Beleef Boxtel Toverboom Doornmalen electro Olieenzo Filipe Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen