17:59:25    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 01 januari 2015 21:51 uur, laatst gewijzigd op 01 januari 2015 21:56 uur

Mighty Mike naar halve finale

Mighty Mike naar halve finale

Door de hoge finish van 170 uit te gooien, heeft Michael van Gerwen zich op Nieuwjaarsdag geplaatst voor de halve finale van het wereldkampioenschap darts. De Boxtelaar, inmiddels woonachtig in Gemonde, versloeg Robert Thornton met 5-2.

De Schot maakte het Van Gerwen bij vlagen lastig. De Boxtelaar liep uit naar een comfortabele voorsprong van 3-0, maar Thornton verkleinde de achterstand naar 3-2 en kreeg vervolgens volop kansen om de stand gelijk te trekken. Mighty Mike sleepte de zesde set echter binnen en leek de zevende en beslissende set simpel binnen te gaan halen. In de slotfase kreeg Thornton echter opnieuw kansen, maar Van Gerwen gooide de wedstrijd in het slot op spectaculaire wijze; hij wist een hoge finish van 170 uit te gooien: twee keer triple twintig en dan 'bulls eye'.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Huidtherapie Beleef Boxtel Remax-optimus TopSlank EmielTechniek Doornmalen electro Geerts advies Toverboom Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg