18:28:35    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 juni 2014 14:47 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2014 14:48 uur

MiK-recital in Sint-Ursula Boxtel

MiK-recital in Sint-Ursula Boxtel

MiK Kunsteducatie presenteert zondag 22 juni om 12.00 uur haar eerste MIK-Recital in Boxtel. De recitals zijn kleine voorstellingen die in het leven zijn geroepen met als doel de cursisten de mogelijkheid te geven in een leuke, ontspannen en vertrouwde omgeving zichzelf te presenteren in alles waar ze met hun muziekinstrument, dans-, theater- of beeldende kunstvaardigheden goed in zijn.

Iedereen mag een gedeelte van het programma voor zijn/haar rekening nemen. Dit kan solo of met band of ensemble. Ze mogen zelfs een try-out doen voor een muziekexamen. Dansers en theatercursisten kunnen optreden met livemuziek, en beeldend vormgevers kunnen een eigen expositiemogelijkheid creëren, omlijst met live muziek waarin ze het publiek uitleg kunnen geven over hun eigen werk.

Zondag staat het programma volledig in het teken van klassieke muziek: Daphne van Zundert, Judith Enckevort, Amber en Naomi de Pagter vormen een blokfluitkwartet en hebben onlangs succesvol deelgenomen aan het Prinses Christina Concours. Indra Heerkens speelt gitaar en komt uit Veghel.

Yi-He Zhu is harpiste en zal binnenkort haar C-examen doen. Ook fluitiste Manouschka van Beek doet binnenkort examen, namelijk het D-examen. Deze talentvolle MIK muziekcursisten verzorgen een divers en verrassend programma. De entree is gratis. (Foto: MiK).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Elan Bikes support Filipe Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie TopSlank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies