05:52:53    vrijdag, 18 oktober 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 02 augustus 2013 08:29 uur, laatst gewijzigd op 02 augustus 2013 08:35 uur

Meulemans stopt bij ZG Elde

Meulemans stopt bij ZG Elde

Op de foto: Thijs Meulemans neemt na elf jaar afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Elde. (Foto: Albert Stolwijk).

Na ruim tien jaar neemt Thijs Meulemans afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Elde. Hij wordt per 1 oktober opgevolgd door Jacqueline Joppe, momenteel bestuurder bij zorgketen Pantein, een zorgketen die actief is in heel noordoost Brabant en in Boxtel thuiszorg en huishoudelijke hulp biedt.

Thijs Meulemans (62) heeft 38 jaar in de zorg gewerkt; aanvankelijk in ziekenhuizen en sinds de vorming van Zorggroep Elde in 2002 bij de ouderenzorg in Boxtel en omgeving. Het vertrek van Meulemans valt nagenoeg samen met de afronding van een grootscheepse verbouwing van het Boxtelse Liduinaziekenhuis, waar de raad van bestuur van Zorggroep Elde zetelt. Het vernieuwde zieken- en verpleeghuis wordt in december feestelijk geopend.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Huidtherapie Doornmalen electro