08:24:52    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juni 2014 09:03 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2014 09:04 uur

Mekano is beste ZZP-bemiddelaar

Mekano is beste ZZP-bemiddelaar

Op de foto: Mekano Industrial in Boxtel wordt geleid door Lars van Beek (links) en Jeroen van der Velden. (Foto: Albert Stolwijk).

Het Boxtelse bedrijf Mekano is door meer dan 8.200 ZZP’ers uitgeroepen tot winnaar in de jaarlijkse ZZP-bemiddelaar van het Jaar-verkiezing. De wedstrijd werd georganiseerd door ZZP-Barometer. Daarnaast is Mekano categoriewinnaar ’Contractmanagement’ en winnaar in de sector ’Techniek’.

Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. ,,Een geweldig compliment van de ZZP’ers die de afgelopen jaren via Mekano hebben gewerkt,” reageren de directeuren Lars van Beek en Jeroen van der Velden.

De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen ZZP’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. ,,Wij willen Mekano graag van harte feliciteren met deze geweldige prestatie."

Mekano Industrial is een intermediair voor technische ZZP’ers en grote nationale en internationale opdrachtgevers in de industrie.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek buisman optiek Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Doornmalen electro Toverboom Modecentrum Frans Theelen Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Remax-optimus Beleef Boxtel