12:10:00    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 18 augustus 2013 12:11 uur, laatst gewijzigd op 18 augustus 2013 13:34 uur

Mega Booster op Markt staat stil

Mega Booster op Markt staat stil

Op de foto: De spectaculaire Mega Booster kampt sinds start van de kermis met een storing. (Foto: Peter de Koning).

De publiekstrekker van de Boxtelse kermis staat stil. De attractie Mega Booster op de Markt kampt sinds vrijdag met een technische storing en kan daardoor niet draaien.

Kermisambtenaar Richard Schuurs van de gemeente Boxtel hoopt dat de Mega Booster zondagmiddag weer in bedrijf is. ,,Het is een klein probleem, maar lastig op te lossen", legt Schuurs uit. ,,Hopelijk kan de attractie snel weer gaan draaien."

Eerder waren er al problemen met de andere publiekstrekker Drop Zone. Een paar dagen voor start van de kermis liet de exploitant weten niet te kunnen komen. ,,Extra zuur dus dat nu ook de Mega Booster problemen heeft", stelt Schuurs. Toch heeft de Boxtelse kermis niet te klagen over belangstelling. Zowel vrijdag als zaterdag brachten veel Boxtelaren een bezoek aan de Markt en het Breukelsplein.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro EmielTechniek Huidtherapie Meubelmakerijdenberg buisman optiek Remax-optimus Toverboom Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Podium Boxtel TopSlank Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht