20:47:11    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 19 augustus 2013 21:05 uur, laatst gewijzigd op 20 augustus 2013 11:45 uur

Mega Booster draait weer rondjes

Mega Booster draait weer rondjes

Op de foto: De reparatie van de Mega Booster aan de Markt werd maandagavond afgerond. (Foto: Marc Cleutjens).

De Mega Booster op de kermis in Boxtel is gerepareerd en is sinds maandagavond weer in bedrijf. De topattractie op de Markt was sinds zaterdag defect.

Volgens een van de medewerkers van de Mega Booster kon het euvel maandagavond hersteld worden. Omstreeks 20.00 uur werd de 40 meter hoge attractie weer langzaam in elkaar gezet. Dat gebeurde volautomatisch. Twee uur later konden de eerste passagiers rondgeslingerd worden.

Het defect van de Mega Booster was een tegenvaller nadat eerder bleek dat de andere publiekstrekker Drop Zone niet in Boxtel zou verschijnen. Die attractie is op het Breukelsplein vervangen door Mad Monster, een kleurrijke polyp.

De kermis in Boxtel duurt nog tot en met woensdag 21 augustus middernacht. Dinsdag 20 augustus wordt omstreeks 22.30 uur het kermisvuurwerk afgestoken. Dat gebeurt bij de gemeentevijver door pyrotechnicus Maurice Schellekens uit Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Geld en Makelaardij buisman optiek Olieenzo EmielTechniek Podium Boxtel Remax-optimus Filipe Beleef Boxtel Alfa