11:16:28    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 21 mei 2014 12:26 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2014 12:27 uur

Meepraten over Centrum-Breukelen

Meepraten over Centrum-Breukelen

Op de foto: Een van de speelplekken in de wijk Breukelen: een speeltuin aan de Ons Doelstraat. (Foto: Annelieke van der Linden).

Vorig jaar is de wijkvisie Centrum-Breukelen vastgesteld op basis van inbreng van wijkbewoners en professionals. Enkele inwoners organiseren donderdag 22 mei, om 20.00 uur in samenwerking met ContourdeTwern en de gemeente Boxtel een bijeenkomst over onderwerpen die voortvloeien uit de wijkvisie.

Onder meer speelplekken, een veilige verbinding tussen school, sport- en speelplekken en een ontmoetingsplek komen aan bod. Belangstellenden die willen meedenken, zijn om 20.00 uur welkom bij grand café Rembrandt aan de Rechterstraat. Mensen die verhinderd zijn, maar wel geïnformeerd willen blijven kunnen een e-mail sturen naar karinvanditmars@contourdetwern.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa TopSlank Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Beleef Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Geld en Makelaardij Podium Boxtel Toverboom Olieenzo Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support buisman optiek