04:07:30    dinsdag, 22 oktober 2019
brabants centrum logo
Maandag, 22 juli 2013 10:51 uur, laatst gewijzigd op 22 juli 2013 10:56 uur

Meegelopen in de Vierdaagse?

Meegelopen in de Vierdaagse?

Op de foto: Een rotonde op de Rijksweg in Malden was vrijdagmiddag enkele uren een feestelijke Boxtelse enclave. (Foto: Henk van Weert).

Heb jij de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen en woon je in het verspreidingsgebied van Brabants Centrum? Meld je dan nu bij de redactie van de krant.

In de papieren editie besteden we donderdag in woord en beeld aandacht aan de intocht van de Vierdaagse. Onze verslaggever posteerde zich vrijdag tussen twaalf en twee aan de Rijksweg in Malden waar een Boxtelse enclave was ingericht. Een gelegenheidsorkest gaf de wandelaars een muzikaal steuntje in de rug op weg naar de Via Gladiola en wethouder Willie van de Langenberg gaf ze druivensuiker mee als oppepper voor de laatste kilometers.

Bij het verslag wordt een zo compleet mogelijk overzicht gepubliceerd van wandelaars uit Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde die de Vierdaagse hebben volbracht. Inmiddels hebben zich al zo’n vijftig deelnemers gemeld, maar daarmee is de lijst vast nog niet compleet. Wie zich nog niet heeft opgegeven, kan dat doen tot uiterlijk dinsdag 23 juli om 24.00 uur onder vermelding van naam, woonplaats, de gelopen afstand en het aantal keren dat succesvol is deelgenomen.

Ook familie of vrienden kunnen namen van wandelaars doorgeven.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo EmielTechniek Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Meubelmakerijdenberg