13:59:21    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 25 augustus 2014 15:36 uur, laatst gewijzigd op 25 augustus 2014 15:37 uur

Meedenken over ambtelijke fusie

Meedenken over ambtelijke fusie

Eerder werd al bekend dat het bedrijfsplan voor een ambtelijke fusie tussen Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel klaar is. Inmiddels hebben de drie gemeenten bijeenkomsten georganiseerd in de eerste week van september om met inwoners verder te praten over intergemeentelijke samenwerking.

Boxtelse inwoners zijn dinsdag 2 september welkom in het gemeentehuis om hun ideeën over ambtelijke samenwerking te delen. De bijeenkomst gaat om 19.30 uur van start; online aanmelden is gewenst via www.boxtel.nl/2september.

Raadsleden van de gemeente Haaren nodigen inwoners in de eerste week van september uit om met hen in gesprek te gaan over ambtelijke samenwerking. Per dorp wordt een afzonderlijke bijeenkomst georganiseerd en Esschenaren zijn woensdag 3 september om 19.30 uur welkom in dorpshuis De Es. In Sint-Michielsgestel vindt donderdag 4 september een gesprek met inwoners plaats. In het gemeentehuis aan het Meanderplein vindt de bijeenkomst plaats tussen 19.15 en 22.00 uur. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Filipe Alfa Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geld en Makelaardij Geerts advies Podium Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom