04:19:51    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 maart 2013 09:30 uur

Medaille voor poelenwerkgroep

Medaille voor poelenwerkgroep

Op de foto: Van links naar rechts: Ruud Viergever, Jochem Sloothaak, Petra van Leeuwen en Marie-José Meertens.

Waterschap De Dommel viert in 2013 het 150-jarig bestaan en reikt dit jaar daarom bij vijftig verschillende gelegenheden steeds drie jubileummedailles uit aan mensen en organisaties waarmee wordt samengewerkt. Woensdag kreeg coördinator Marie-José Meertens van de Boxtelse poelenwerkgroep binnen de Werkgroep Natuur- en Landschapsbeheer Boxtel (WNLB) een onderscheiding.

Kartrekker Meertens van het Boxtelse poelenproject benadrukte dat de jubileummedaille van het waterschap bedoeld is voor alle leden van de werkgroep. ,,Als onderdeel van het herinrichtingsplan Dommel door Boxtel hebben we een aantal poelen gerealiseerd, waarvan inmiddels vier zijn geadopteerd door de Prinses Amaliaschool, Molenwijkschool, Vorsenpoel en Angelaschool. Het is de bedoeling dat drie andere basisscholen ook een poel gaan adopteren", aldus Meertens.

Secretaris-directeur Ruud Viergever reikte gisteren in het waterschapsgebouw aan de Bosscheweg behalve aan Meertens ook medailles uit aan Jochem Sloothaak van Brabants Landschap en Petra van Leeuwen, coördinator van een plaatselijk poelenadoptieprogramma in de gemeente Eindhoven.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Podium Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Filipe Geerts advies Remax-optimus Alfa Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Doornmalen electro