14:59:24    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 juni 2013 09:01 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2013 17:04 uur

Massada treedt op in Boxtel

Massada treedt op in Boxtel

Op de foto: De Molukse band Massada treedt zaterdag 22 juni in haar oorspronkelijke bezetting op in Boxtel.

In de jaren zeventig en tachtig waren ze al eens te gast in Boxtel: Massada. De Molukse rockband, die destijds optrad in jongerencentrum Open Huis op Duinendaal en te gast was tijdens een ROC-avond in het Jacob-Roelandslyceum, komt nu naar partycentrum De Comsche Hoeve.

Boxtelaar Bert van Gils, bekend als organisator van festival Com’Rock in De Comsche Hoeve, slaagde erin Massada naar Boxtel te halen. De band die vijf elpees maakte en een klein dozijn singles uitbracht, heeft een grote live-reputatie en staat garant voor een avond vol swingende muziek.

Massada beleefde grote doorbraak in de jaren zeventig met de eerste single Latin Dance. Andere hits waren Dansa en het ingetogen Sajang E, dat in de top 40 lange tijd op nummer 1 stond. De band treedt nog steeds op in de oorspronkelijke bezetting, inclusief de bekende percussionist Nippy Noya.

Kaarten voor het optreden van Massada kosten 12,50 euro aan de zaal. In de voorverkoop kosten kaarten 10 euro; kaartverkoop vindt plaats bij snackroom Mikies (Clarissenstraat), Sjefke Steekhuis (Fellenoord), BP Van Esch (Baanderherenweg) en De Comsche Hoeve (Stationsstraat). Reserveren kan ook via www.decomschehoeve.nl.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek buisman optiek Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Remax-optimus Toverboom Elan Bikes support Olieenzo Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Beleef Boxtel Filipe Geld en Makelaardij TopSlank