03:36:16    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 04 januari 2015 08:37 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2015 08:49 uur

Marvel benoemt erelid

Marvel benoemt erelid

Op de foto: Drewes van Kampen temidden van sportende Marvel-leden op de atletiekbaan in sportpark Den Wielakker. (Foto: Peter de Koning).

Atletiekvereniging Marvel, die in 2014 het gouden bestaansjubileum vierde, is het nieuwe jaar zaterdagavond gestart met het sportieve evenement Marvellous New Year. Aansluitend werd trainer Drewes van Kampen benoemd tot erelid.

In het Boxtelse sportpark Den Wielakker konden leden hardlopen en wandelen; kinderen mochten zich uitleven op een hindernisbaan. Het startschot op de met vuurkorven sfeervol verlichtte atletiekbaan werd gegeven door de 83-jarige Drewes van Kampen. De inwoner van Sint-Michielsgestel nam kort voor kerst na ruim veertig jaar afscheid als trainer van Marvel.

Na de sportieve start van het nieuwe jaar werd een nieuwjaarreceptie gehouden waarbij voorzitter Willem van Zantvoort de benoeming tot erelid bekendmaakte. Bovendien werden wisselbekers uitgereikt voor het lid dat zich bijzonder verdienstelijk maakte als vrijwilliger in 2014 en voor de junloratleet die de grootste vooruitgang boekte.

Klik hier voor een fotoreportage die Marvel op haar website plaatste.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Toverboom Filipe EmielTechniek Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro