20:57:50    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 05 januari 2013 11:41 uur, laatst gewijzigd op 05 januari 2013 11:46 uur

Markt autovrij voor Van Gerwen

Markt autovrij voor Van Gerwen

Op de foto: Op de Markt in Boxtel geldt zaterdag 5 januari vanaf 12.00 uur een wegsleepregeling. (Foto: Marc Cleutjens).

De Markt is zaterdag 5 januari vanaf 12.00 uur verboden terrein voor auto's. Boxtel huldigt 's middags om 16.30 uur darter Michael van Gerwen, die op Nieuwjaarsdag de WK-finale van dartsbond PDC verloor van Phil Taylor.

Boxtel maakt zich op voor een drukke huldiging en houdt rekening met enkele honderden fans en een aantal cameraploegen. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de gemeente RV Security in de arm genomen. Het Boxtelse bedrijf zet niet alleen beveiligingsmedewerkers in, maar heeft op de Markt ook twee mobiele camera's opgesteld, die de menigte in het oog kunnen houden.

Vanaf 12.00 uur mag niet meer op de Markt geparkeerd worden. Auto's die er nog staan, worden weggesleept, zo waarschuwt de gemeente Boxtel op borden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo Elan Bikes support Alfa Toverboom Filipe buisman optiek Geerts advies TopSlank Remax-optimus Beleef Boxtel