20:20:48    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 juni 2013 17:14 uur, laatst gewijzigd op 07 juni 2013 17:15 uur

Mark Buijs opent kringloopcentrum

Mark Buijs opent kringloopcentrum

Op de foto: Voorzitter Toon van der Sloot van de Vincentiusvereniging Boxtel opent de deur van de nieuwe kringloopwinkel voor burgemeester Mark Buijs. (Foto: Gerard Schalkx).

Het vernieuwde kringloopcentrum van de Vincentiusvereniging Boxtel is vrijdagmiddag officieel geopend door burgemeester Mark Buijs. De winkel aan de Van Leeuwenstraat is uitgebreid en opnieuw ingericht.

Voor de vorige week geïnstalleerde burgemeester was het de eerste officiële handeling. Buijs was blij dat hij aanwezig mocht zijn met de opening. ,,Ik wil graag met Boxtel en haar inwoners kennismaken en dan vooral met de Boxtelaren die in verenigingen actief zijn", vertelde de burgemeester. ,,Het zijn namelijk die mensen die onze gemeente levend houden."

Door het onthullen van een zogenaamde biedkast, waar artikelen in staan waar bezoekers op kunnen bieden, werd de kringloopwinkel officieel geopend. ,,Ik heb in het verleden in kunst en antiek gewerkt, misschien zie ik hier nog wel wat moois", zei Buijs lachend.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Remax-optimus Doornmalen electro TopSlank Filipe Olieenzo Podium Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Alfa