22:18:56    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 juli 2012 12:44 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2012 12:46 uur

Man opgepakt na steekincident

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag rond 01.00 uur een 23-jarige Boxtelaar aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een steekincident, dat kort daarvoor plaatsvond in een feesttent aan de Oude Steeg in Schijndel. De man is ingesloten en wordt verhoord.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken aan de Oude Steeg in Schijndel. Beveiligers van de feesttent probeerden de mogelijke dader bij de uitgang aan te houden, maar hij kon ontkomen. Er werd een mes aangetroffen, dat later door de politie in beslag is genomen.

De verdachte liep in zijn vlucht een 18-jarige vrouw uit Schijndel omver, die hard op de grond viel en korte tijd buiten bewustzijn was. Het slachtoffer van het steekincident is een 25-jarige man uit Schijndel. Hij liep een snijwond aan het bovenlichaam op en is in het ziekenhuis behandeld. 

Op basis van getuigenverklaringen werd de Boxtelaar opgepakt. Hij zat met enkele anderen in een auto die door agenten op de Schijndelsedijk werd gecontroleerd. De recherche onderzoekt het incident en de eventuele rol van de verdachte. Andere arrestaties worden niet uitgesloten. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via het landelijk politienummer 0900-8844.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Alfa Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek EmielTechniek Doornmalen electro Filipe Remax-optimus TopSlank Olieenzo Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel