18:25:31    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 januari 2013 12:01 uur, laatst gewijzigd op 23 januari 2013 14:51 uur

'Mama' leest voor op Molenwijk

\'Mama\' leest voor op Molenwijk

Op de foto: Trudy van Rooij las woensdagochtend voor op de Molenwijkschool uit haar boek 'Stella en haar eigenwegzand'. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse Trudy van Rooij las woensdagochtend voor op de Molenwijkschool tijdens het jaarlijkse voorleesontbijt. In de klas van juf Nicole Durlinger las Van Rooij voor uit haar eigen prentenboek 'Stella en haar eigenwegzand'.

Eén van de leerlingen kende het boek al en vulde de schrijfster regelmatig aan. Martin is de zoon van Van Rooij en luistert graag naar de verhaaltjes die zijn moeder bedenkt. Ook de andere kinderen luisterden ademloos naar het verhaal over het meisje Stella die een rugzak met zand heeft. Overal waar ze zand strooit kan ze lopen. Maar dan is haar rugzak ineens leeg... Gelukkig krijgt ze hulp van Pieter en kunnen ze samen de weg vervolgen.

Ook op andere plaatsen in de gemeente Boxtel werd woensdag voorgelezen. De leerlingen van de Angelaschool werden onder meer voorgelezen door schrijfster Marjolein Krijger en oud-wethouder Wim van Erp. In de bibliotheek luisterden peuters naar het verhaal 'Nog 100 nachtjes slapen' van de Boxtelse schrijfster Milja Praagman.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Remax-optimus TopSlank Alfa Olieenzo EmielTechniek Podium Boxtel Huidtherapie Elan Bikes support Geerts advies Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Toverboom Meubelmakerijdenberg buisman optiek