05:19:50    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 mei 2014 11:45 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2014 12:05 uur

Magic FX aast op Succes Award

Magic FX aast op Succes Award

Op de foto: Vorig jaar betrok Magic FX een splinternieuw bedrijfspand aan de Schouwrooij op het Boxtelse bedrijventerrein Ladonk. (Foto: Magic FX).

Magic FX, leverancier van special effects voor evenementen, is genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2014. Zondag 25 mei is het bedrijf van Boxtelaar Bram Veroude om 12.55 uur te zien in het tv-programma De Succesfactor op RTL7.

Magic FX leverde special effects aan evenementen als het WK voetbal in Zuid-Afrika, de Olympische Spelen en het Eurovisie Songfestival. ,,Er gaat eigenlijk geen avond voorbij of je ziet op televisie wel een evenement of programma waaraan wij materiaal hebben geleverd”, zei directeur Veroude eerder in Brabants Centrum.

Wekelijks worden genomineerden voor de Nationale TV Succes Award in De Succesfactor voorgesteld. Ook de persoonlijke en zakelijke visies van de bedrijven komen aan bod. Aan het einde van de serie wordt de prijs, een initiatief van dagblad De Telegraaf en omroep RTL, uitgereikt aan de meest succesvolle ondernemer.

RTL maakte afgelopen week tv-opnames bij Magic FX. De herhaling is te zien op zaterdag 31 mei om 12.30 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel Filipe Alfa buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Remax-optimus EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij