15:32:54    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 26 september 2014 15:43 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2014 15:49 uur

Maarten Melis: zijn passie

Maarten Melis: zijn passie

Op de foto: Maarten Melis is zondag 5 oktober de volgende gast in de serie Van Passie en Adriaan. (Foto: Peter de Koning).

Passie is het vuur dat je drijft om uit te drukken wie je echt bent. In de serie Van Passie en Adriaan laten we mensen uit Boxtel aan het woord over hun passie. Mensen die zichtbaar aanwezig zijn in onze gemeente. Gepassioneerde mensen. Wat is hun passie? Wat drijft hen? Waar is die passie geboren?

Wat bezielt mensen om alles uit de kast te halen, om zich te verbinden met een beroep, met creatieve uitingen, inzet voor bestuur en gemeenschap? Zondag 5 oktober vertelt creatieve duizendpoot Maarten Melis tussen 11.00 en 12.30 uur in de ridderzaal van kasteel Stapelen over zijn passie voor vormgeving, tekenen, toneel en film. De entree bedraagt vijf euro.

Auteur: Assumptie-stichting

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Toverboom Filipe Remax-optimus EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen TopSlank Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Geerts advies Huidtherapie