14:50:00    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 november 2014 11:45 uur, laatst gewijzigd op 29 november 2014 11:46 uur

Maak een Boxtelselfie!

Maak een Boxtelselfie!

Op de foto: Directeur Henk van der Zee van Brabants Centrum maakte samen met de studenten van SintLucas, die de etalage in complex De Baanrots ontwierpen, de eerste 'Boxtelselfie'. (Foto: Peter de Koning).

De etalage onder wooncomplex Baanrots staat de komende tijd geheel in het teken van Brabants Centrum. Donderdag 27 november is de nieuwe inrichting onthuld en sindsdien kan iedereen een bijzondere selfie uploaden op diverse social media. Voor Brabants Centrum een mooie manier om het 70-jarig bestaan onder de aandacht te brengen, vooral bij jongeren.

De Baanrots-etalage, op de hoek van de Baanderherenweg en de Achterberghstraat, krijgt een paar keer per jaar een andere aankleding, ontworpen door studenten van SintLucas. Het thema is telkens een maatschappelijk en typisch Boxtels onderwerp.

Het thema van de nieuwe etalage (de twaalfde editie alweer) is Brabants Centrum, het lokale dagblad op donderdag. In de etalage hangen vier grote voorpagina's van Brabants Centrum met daarin een spiegel verwerkt. Voorbijgangers worden getriggerd om in de spiegel te kijken en een selfie te maken. Dan lijkt het op de foto alsof ze met hun portret in de krant staan. Op Facebook heeft de redactie van de krant een openbare pagina aangemaakt met de naam Boxtelselfie waarop iedereen zijn Baanrots-selfie kan plaatsen. Op Twitter kunnen de mensen de hashtag #Boxtelselfie gebruiken om de foto te delen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Podium Boxtel buisman optiek Olieenzo Toverboom Geerts advies Huidtherapie EmielTechniek Alfa Meubelmakerijdenberg Filipe Elan Bikes support TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij