14:51:44    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 05 september 2014 15:34 uur, laatst gewijzigd op 05 september 2014 15:34 uur

MTB-toertocht in Liempde

MTB-toertocht in Liempde

Als de weergoden zondag 7 september geen roet in het eten gooien, nemen waarschijnlijk zo’n achthonderd mountainbikers deel aan de dertiende editie van de jaarlijkse MTB-toertocht in Liempde. De organisatie is in handen van LTC ’t Groene Woud.

Deelnemers aan de toertocht kunnen kiezen uit drie afstanden: 35, 50 of 65 kilometer. De tochten voeren over het grondgebied van de gemeenten Boxtel, Veghel en Sint-Oedenrode en doorkruisen onder meer de Vlagheide en de Vresselse Bossen.

Meedoen kost drie euro voor leden van de NTFU, niet-leden betalen vier euro. Na afloop is er gelegenheid om de fiets schoon te spuiten. Inschrijven kan tussen 08.30 en 10.00 uur bij café Het Groene Woud aan de Kasterensestraat 23 in Liempde.

Het parkoers van de MTB-toertocht is volledig uitgepijld; onderweg zijn twee pauzeplaatsen ingericht. Meer informatie staat op www.ltchetgroenewoud.nl. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Toverboom Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Huidtherapie Filipe Geerts advies Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Olieenzo buisman optiek TopSlank