09:49:18    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 28 november 2013 16:31 uur, laatst gewijzigd op 28 november 2013 16:34 uur

MSB verkoopt grond Colenhoef

MSB verkoopt grond Colenhoef

Op de foto: Ad van der Heijden (BOM), Henk Wagenaars (MSB) en burgemeester Mark Buijs van Boxtel (vlnr) ondertekenen de overeenkomst in de oude raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt. (Foto: Henk van Weert).

Directeur Henk Wagenaars van het Boxtelse afvalverwerkingsbedrijf Milieu Service Brabant (MSB) heeft samen met burgemeester Mark Buijs en Ad van der Heijden van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een overeenkomst ondertekend. Wagenaars verkoopt een deel van zijn bedrijfsperceel op bedrijventerrein Ladonk om de toekomstige ontsluitingsweg tussen Colenhoef en Kapelweg mogelijk te maken.

,,Een complex dossier waarin iedereen zijn creativiteit tot het uiterste heeft benut.” Zo omschreef burgemeester Buijs de voorbije achttien maanden waarin de overeenkomst tot stand is gekomen. De deal, waarmee ruim 1,2 miljoen euro is gemoeid, biedt voor de gemeente Boxtel niet alleen de mogelijkheid om de gewenste Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg (VLK) op een goede manier aan te sluiten op de Schouwrooij. Ook de lang gekoesterde wens om de afvalversnipperaar van MSB te verplaatsen, wordt hiermee een feit. En daarmee wordt een goede stap gezet in een proces om bedrijventerrein Ladonk te revitaliseren.

De gemeenteraad van Boxtel stemde dinsdag 26 november met grote waardering en unaniem in met de aankoop van de grond van Wagenaars en sprak van een goed doortimmerd plan. Twee dagen later werd de deal officieel bekrachtigd door de drie partijen.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo TopSlank EmielTechniek Remax-optimus Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg buisman optiek Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht