09:05:25    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 juni 2013 09:08 uur, laatst gewijzigd op 07 juni 2013 09:10 uur

MEP-vrouwen op herhaling

MEP-vrouwen op herhaling

Op de foto: De MEP-vrouwen verloren twee wedstrijden tegen Schaerweijde, waardoor ze op herkansing moeten tegen Eindhoven. (Foto: Gerard Schalkx).

Het eerste vrouwenteam van MEP gaat zondag 9 juni opnieuw de strijd aan voor promotie naar de overgangsklasse. In de tweede ronde van de play-offs is Eindhoven de tegenstander.

Ook nu geldt het best of three-principe: de ploeg die als eerste twee wedstrijden heeft gewonnen, is winnaar van de play-offs. Als MEP wint, promoveert het elftal van coach Erik Verzijden naar de overgangsklasse en zal Eindhoven degraderen naar de eerste klasse.

Zaterdag 15 juni wordt de return gespeeld in Eindhoven, indien nodig wordt zondag 16 juni een derde wedstrijd in Boxtel gespeeld. De wedstrijd van MEP start om 12.30 uur in park Molenwijk. Vanwege de drukte in het park – hier wordt ook de Bazaar Boxtel gehouden – is er nauwelijks parkeergelegenheid. MEP roept supporters op om met de fiets of te voet te komen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Podium Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Filipe Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo