14:13:10    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 19 januari 2013 13:50 uur, laatst gewijzigd op 19 januari 2013 13:54 uur

MEP-teams spelen ijshockey

MEP-teams spelen ijshockey

Op de foto: Op een trapveldje op Tongeren werd zaterdagochtend ijshockey gespeeld. (Foto: Albert Stolwijk).

Twee teams van hockeyvereniging MEP trainden zaterdagochtend op een heel bijzondere locatie. Op een trapveldje naast de woning van Jan en Tanja Langerwerf op Tongeren in Boxtel werd fanatiek ijshockey gespeeld.

Samen met zijn broer Bart is Jan al vijf jaar bezig om een goede ijsbaan te realiseren op het veld naast zijn woning. Even leek het er op dat het ijshockey dit jaar niet door kon gaan. ,,Vrijdag ging het dooien, maar gelukkig is het ijs toch goed genoeg", vertelt Jan. ,,Het is leuk voor de kinderen om hier te kunnen schaatsen, maar ook de volwassenen vermaken zich prima en kunnen 's avonds gebruik maken van de baan."

De kinderen speelden enthousiast ijshockey waarbij ze regelmatig onderuit gingen. Dat mocht de pret echter niet drukken. ,,Gewoon opstaan en doorgaan." Om even bij te komen van het ijshockeyspel waren er diverse versnaperingen die bij een schaatsfestijn niet mogen ontbreken: warme chocolademelk, koeken en koffie. ,,Maar het gaat vooral om het schaatsen", aldus de kinderen.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Remax-optimus Doornmalen electro Toverboom Geld en Makelaardij Podium Boxtel Geerts advies buisman optiek TopSlank Alfa EmielTechniek Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel